Osallistu kilpailuun ja voita iPhone 6s!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa upouusi iPhone 6s!

Näin osallisut:

 1. Hae sovelluksemme uusin versio App Storesta (iPadilla tai iPhonella)
 2. Arvioi ja kommentoi sovellusta (kommentin pituudella ei ole merkitystä)
 3. Täytä sähköpostiosoitteesi ja lempinimesi lomakkeeseen (Etkö muista iTunes-lempinimeäsi? Klikkaa tästä)
  Täytä lomake osallistuaksesi kilpailuun

  Sähköpostiosoite *

  iTunes-lempinimesi: *

  Ymmärrän ja hyväksyn kilpailun ehdot *
  Arvostelun tulee olla näkyvissä App Storessa ennen kilpailun sulkeutumista. Huomioithan, että arvostelun julkaiseminen voi kestää jopa 24 tuntia.


 4. Noudata vahvistusviestissä olevaa ohjeistusta ja kerro meille, minkä vuoksi juuri sinun pitäisi voittaa! Katso roskapostisi ellet löydä viestiä heti.

 

Tarvitsetko apua iTunes-lempinimesi löytämisessä?

Se löytyy kolmella tavalla:

 1. Onko tämä ensimmäinen arvostelusi? Siinä tapauksessa määrittelet lempinimesi näin:
 2. Oletko jo arvioinut sovelluksia? Silloin löytyy lempinimesi aiemmista arvosteluistasi.
  App Store review
 3. Voit myös avata iTunesin tietokoneellasi ja valita Kirjaudu sisään > Tili. Löydät iTunes-lempinimesi tai pääset luomaan uuden lempinimen kohdassa Asetukset > Lempinimi.
  iTunes username

 

Kilpailun ehdot

1. Kilpailu alkaa 5.8.2016 klo 11.30 EET ja päättyy 19.8.2016 klo 11.30 EET.
2. Kilpailusta vastaa Match.com Nordic AB (”Kilpailun järjestäjä”), organisaationumero 556823-7647, osoite Grev Turegatan 26, 114 38 Tukholma.
3. Kilpailuun osallistuvan on oltava vähintään 18-vuotias.
4. Match.comin työntekijät ja heidän omaisensa eivät saa osallistua kilpailuun.
5. Osallistuakseen kilpailuun osallistujalla on oltava tai hänen on ladattava Match.comin iPhone- tai iPad-sovelluksen uusin versio sekä arvosteltava sovellus (antaa arvosana ja kommentoida sovellusta) Applen App Storessa. Osallistuminen on mahdollista vasta, kun arvostelu näkyy App Storessa (tämä voi kestää 24 tuntia).
6. Kilpailussa henkilön tulee kirjoittaa mahdollisimman luova ja omaperäinen perustelu, miksi juuri hänen tulisi voittaa kilpailu, ja lähettää se sähköpostitse osoitteeseen [suomitapahtuma@eu.match.com] viimeistään [19.8.2016 klo 11.30 EET].
7. Osallistujien on ilmoitettava Apple iTunes -käyttäjätunnuksensa sekä sähköpostiosoitteensa ilmoittautumislomakkeessa.
8. Osallistujien on ilmoitettava etu- ja sukunimensä, henkilötunnuksensa sekä sähköpostiosoitteensa mahdollisen voiton yhteydessä.
9. Henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran.
10. Keskeneräiset, lukukelvottomat tai vilpilliset kilpailuvastaukset hylätään. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuvastausten katoamisesta, vahingoittumisesta, myöhästymisestä tai lähetysongelmista johtuvista seurauksista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään ole vastuussa mahdollisista teknisistä vaikeuksista tai ongelmista, jotka voivat vaikuttaa joko osallistumiseen tai kilpailun lopputulokseen.
11. Kilpailun palkintona on yksi (1) iPhone 6s (Tähtiharmaa väri, 16Gt tallennustila), jonka arvo on noin 759 euroa. Palkintoja jaetaan ainoastaan yksi kappale.
12. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muuhun omaisuuteen. Voittaja on itse vastuussa mahdollisten palkinnosta johtuvien verojen maksamisesta.
13. Osallistumalla kilpailuun voittaja hyväksyy, että hänen henkilötietojaan käsitellään kilpailun hallinnointitarkoituksessa. Voittaja hyväksyy myös, että hänen Apple iTunes käyttäjätunnuksensa, koko nimensä sekä sähköpostiosoitteensa lähetetään ulkopuoliselle tavarantoimittajalle palkinnon toimittamista varten. Kilpailun järjestäjä ei tule antamaan henkilötietoja kolmansille osapuolille muutoin kuin tässä kohdassa mainitussa tarkoituksessa sekä silloin, kun pakottava lainsäädäntö sitä vaatii.
14. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa muille.
15. Voittajan valitsee viiden (5) hengen raati, joka koostuu Match.comin työntekijöistä (tuotevastaava, internetsivuston ylläpitäjä, internetmarkkinointivastaava, internetmarkkinoinnin johtaja sekä tapahtumavastaava). Heidän päätöksensä on lopullinen, eikä siitä voi valittaa. Raati valitsee voittajan osallistujien perustelujen perusteella. Arviointiperusteina ovat luovuus ja omaperäisyys. Voittaja julkistetaan [26.8.2016] sivustolla [se.match.com/pages/uptodate] sekä henkilökohtaisella sähköposti-ilmoituksella. Raati valitsee voittajan enemmistöpäätöksellä. Voittajalla on 48 tuntia aikaa hyväksyä palkinto. Tämän jälkeen Kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.
16. Kilpailun järjestäjällä on oikeus ilman varoitusta hylätä osallistujat, jotka rikkovat näitä ehtoja tai joiden kilpailuvastaus hylätään kohdan 10 mukaisesti.
17. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nimenomaisesti, että hänen etu- ja sukunimeään käytetään, ja antaa Kilpailun järjestäjälle luvan käyttää etu- ja sukunimeään voittajavastauksen julkaisemisen yhteydessä [se.match.com/pages/uptodate]-sivustolla ilman, että tästä myönnetään osallistujalle mitään hyvitystä tai korvausta.
18. Applea ei voida pitää vastuussa mistään kilpailuun liittyvästä seikasta. Apple ei sponsoroi tai hallinnoi kilpailua. Tietosi lähetetään Match.com Nordic AB:lle, joka on vastuussa henkilötietojen käsittelystä. Sinulla on mahdollisuus pyytää tietoja siitä, mitä tietojasi Kilpailun järjestäjä käsittelee, sekä pyytää virheellisten tietojen muuttamista tai poistamista tai kieltää Kilpailun järjestäjää käyttämästä kyseisiä tietoja. Tällainen pyyntö tulee lähettää Kilpailun järjestäjälle esimerkiksi postitse tai täyttämällä yhteydenottolomake [fi.match.com]-sivustolla.
19. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä kilpailuehdot.
20. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden poikkeuksellisten olosuhteiden vallitessa muuttaa näitä kilpailuehtoja tai peruuttaa kilpailu antamalla tästä ennakkovaroituksen kohtuullisen ajan sisällä.
21. Kilpailun järjestäjää pidättää oikeuden tehdä kilpailuehtoihin pieniä muutoksia milloin tahansa ilman ennakkovaroitusta. Tämä ei kuitenkaan koske kohdassa 15 mainittuja arviointiperusteita.