Deltag i konkurrencen om en Samsung Galaxy S7!

Du har nu chancen for at vinde en helt ny Samsung Galaxy S7!

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

  1. Download den seneste version af vores app fra Google Play Store.
  2. Vurder appen og skriv en kommentar (længden af din kommentar betyder ikke noget 🙂 )
  3. Udfyld din mailadresse + Google Play-kaldenavn i formularen:
   Udfyld formularen for at konkurrere!

   Mail*

   Google Play-navn*

   Jeg har forstået og accepterer
   konkurrencevilkårene *
   Din anmeldelse skal være synlig på Google Play Store før konkurrencen er blevet lukket.


  4. Følg instruktionerne i bekræftelsesmailen for at sende os en begrundelse for, hvorfor netop du bør vinde (husk at tjekke din junk mail)


Konkurrencevilkår

1. Konkurrencen løber fra 07/07/2016 kl. 10.30 CET til 21/07/2016 kl. 10.30 CET.
2. Konkurrencen udbydes af Match.com Nordic AB, organisationsnr. 556823-7647, Grev Turegatan 26, 114 38 Stockholm, Sverige (den ”Konkurrenceansvarlige”).
3. Deltagere skal være mindst 18 år.
4. Ansatte i Match.com og deres familie kan ikke deltage i konkurrencen.
5. For at deltage i konkurrencen skal deltageren have downloadet den seneste version af Match.coms Android-app og anmeldt denne (givet karakter og kommentar) på Google Play Store. For at kunne deltage skal anmeldelsen være synlig på Google Play Store (dette kan tage 24 timer).
6. Selve konkurrenceelementet består i at give sin mest kreative og originale begrundelse for, hvorfor man skal vinde konkurrencen, og senest den 21/07/2016 kl. 10.30 CET] indsende denne via e-mail til [danmarkkonkurrence@eu.match.com].
7. Deltagere skal angive deres Google Play-brugernavn samt e-mailadresse i registreringsformularen.
8. Vinderen skal oplyse sit for- og efternavn, personnummer samt e-mailadresse.
9. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen én gang pr. person.
10. Konkurrencebidrag, som er ufuldstændige, ulæselige eller falske, vil blive anset for ugyldige. Den Konkurrenceansvarlige er ikke ansvarlig, såfremt konkurrencebidrag bortkommer, beskadiges, fejladresseres eller bliver leveret for sent. Den Konkurrenceansvarlige er heller ikke ansvarlig for eventuelle tekniske vanskeligheder eller problemer, som kan påvirke enten deltagelsen i eller resultatet af konkurrencen.
11. Præmien er en (1) Samsung Galaxy S7 (Sort, 32 GB lagringsplads) til en anslået værdi af 5.695 DKK. Der vil kun blive uddelt én præmie.
12. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andet. Vinderen er selv ansvarlig for at betale en eventuel skat af præmien.
13. Ved at deltage i konkurrencen accepterer vinderen, at dennes personoplysninger behandles for at administrere konkurrencen, samt at dennes Google Play-brugernavn, fulde navn samt e-mailadresse sendes til en tredjepartsleverandør med henblik på levering af præmien. Bortset fra foranstående vil den Konkurrenceansvarlige ikke videregive personoplysninger til tredjepart, medmindre dette er påkrævet i henhold til lov.
14. Præmien er personlig og kan ikke overdrages til en anden person.
15. Vinderen udvælges af en jury bestående af 5 personer, som er ansat i Match.com (Produktansvarlig, Webmaster, Online Marketing Manager, Online Marketing Executive og Eventansvarlig). Deres beslutning er endelig og kan ikke påklages. Juryen udvælger en vinder på baggrund af deltagerens begrundelse. Kriterierne er kreativitet og originalitet. Vinderen offentliggøres på [se.match.com/pages/uptodate] den [28/07/2016] samt meddeles personligt pr. e-mail. Juryen afgør valget ved flertalsafstemning. Vinderen har 48 timer til at acceptere præmien. Efter dette tidspunkt forbeholder den Konkurrenceansvarlige sig ret til at udpege en ny vinder.
16. Den Konkurrenceansvarlige forbeholder sig ret til uden varsel at diskvalificere deltagere, som ikke overholder disse vilkår, eller hvis konkurrencebidrag erklæres ugyldigt i henhold til punkt 10.
17. Ved at deltage i konkurrencen accepterer deltageren udtrykkeligt, at den Konkurrenceansvarlige anvender, og deltageren giver den Konkurrenceansvarlige ret til at anvende, deltagerens for- og efternavn ved offentliggørelse af vinderbidraget på [se.match.com/pages/uptodate] uden nogen form for kompensation.
18. Google/Samsung kan ikke holdes ansvarlig for noget i relation til konkurrencen. Konkurrencen er ikke sponsoreret eller administreret af Google/Samsung. Dine oplysninger sendes til Match.com Nordic AB, som er dataansvarlig. Du har mulighed for at begære (i) oplyst, hvilke oplysninger om dig der behandles af den Konkurrenceansvarlige, (ii) fejlagtige oplysninger ændret eller fjernet, eller (iii) at den Konkurrenceansvarlige ikke anvender de pågældende oplysninger. En sådan begæring skal sendes til den Konkurrenceansvarlige, f.eks. pr. post eller ved at udfylde kontaktformularen på [se.match.com].
19. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du disse konkurrencevilkår.
20. Den Konkurrenceansvarlige forbeholder sig ret til i særlige tilfælde at ændre disse konkurrencevilkår eller annullere konkurrencen med rimeligt varsel.
21. Den Konkurrenceansvarlige forbeholder sig endvidere ret til at foretage mindre ændringer i disse konkurrencevilkår uden varsel, dog ikke for så vidt angår de i punkt 15 angivne vurderingskriterier.