Delta og vinn en Samsung Galaxy S7!

Nå har du sjansen til å vinne en splitter ny Samsung Galaxy S7!

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

  1. Last ned den nyeste versjonen av appen vår via Google Play Store
  2. Gi appen karakter og skriv en kommentar  (lengden på kommentaren spiller ingen rolle)
  3. Skriv inn e-postadressen din + Google Play-kallenavnet ditt i skjemaet:
   Fyll ut skjemaet for å delta!

   E-post *

   Google Play-kallenavn *

   Jeg har forstått og godtar deltakelsesvilkårene *
   Din anmeldelse må være synlig i Google Play Store før konkurransen avsluttes. Husk at det kan ta opptil 24 timer før din anmeldelse blir synlig.


  4. Følg instruksjonene i e-postbekreftelsen (husk å sjekke din søppelpost), og send oss en grunn til at nettopp du burde vinne

Konkurransen åpner 07 / 07 / 2016 kl. 10.30 CET og slutter 21 / 07 / 2016  kl. 10.30 CETKonkurransevilkår

1. Konkurransen åpner 07 / 07 / 2016 kl. 10.30 CET og slutter 21 / 07 / 2016 kl. 10.30 CET
2. Konkurranseansvarlig er Match.com Nordic AB (”Konkurranseansvarlig”), reg. 556823-7647, Grev Turegatan 26, 114 38 Stockholm.
3. Deltakere må være 18 år eller eldre.
4. Personer ansatt av Match.com eller deres pårørende kan ikke delta i konkurransen.
5. For å kunne konkurrere må deltakeren ha eller laste ned den nyeste versjonen av Match.coms Android-applikasjon og anmelde denne (gi karakterer og kommentar) på Google Play Store. For at man skal kunne delta, må anmeldelsen være synlig i Google Play Store (dette kan ta opptil 24 timer).
6. Selve konkurransen går ut på å skrive en mest mulig kreativ og original begrunnelse for hvorfor akkurat vedkommende skal vinne konkurransen, og sende dette senest [07 / 07 / 2016 kl. 10.30 CET] på e-post til [norgekonkurranse@eu.match.com].
7. Deltakere må oppgi Google Play brukernavn og e-postadresse i registreringsskjemaet.
8. Deltakere må oppgi sitt fulle navn, personnummer, og e-postadresse til bruk for eventuell premie.
9. Kun ett bidrag per person er tillatt.
10. Bidrag som er ufullstendige, uleselige eller uredelige vil bli ansett som ugyldige. Konkurranseansvarlig tar ikke ansvar for konsekvensene av at bidrag går tapt, skades, sendes feil eller blitt levert for sent. Konkurranseansvarlig tar heller ikke ansvar for eventuelle tekniske vanskeligheter eller problemer som kan påvirke enten deltakelse i eller sluttresultatet av konkurransen.
11. Premien består av en (1) Samsung Galaxy S7 (svart, 32 GB lagringsplass) med en anslått verdi på 7.199 NOK. Bare én premie vil bli tildelt.
12. Det er ikke mulig å erstatte premien i kontanter eller annen eiendom. Vinneren er ansvarlig for å innberette/betale eventuell skatt som måtte følge av premien.
13. Ved å delta i konkurransen aksepterer vinneren at hans/hennes personlige opplysninger behandles for å administrere konkurransen og at hans/hennes Google Play brukernavn, fullt navn samt epostadresse sendes til tredjeparts leverandør for levering av eventuell premie. Med unntak av dette vil Konkurranseansvarlig ikke formidle personlige opplysninger til tredjeparter, så lenge dette ikke blir pålagt etter norsk lov.
14. Premien er personlig og kan ikke overføres til en annen person.
15. Vinneren vil bli kåret av en jury bestående av fem personer ansatt på Match.com (Product manager, Webmaster, Online Marketing Manager, Online Marketing Executive, Eventansvarlig). Deres avgjørelse er endelig og kan ikke påklages. Juryen velger en vinner basert på deltakernes begrunnelser. Kriteriene er kreativitet og originalitet. Vinneren vil bli offentliggjort på se.match.com/pages/uptodate [28 / 07 / 2016] og vil bli personlig varslet via e-post. Juryen avgir stemme, og flertallsbeslutninger gjelder. Vinneren har 48 timer til å akseptere premien. Etter dette forbeholder Konkurranseansvarlig seg rett til å utnevne en ny vinner.
16. Konkurranseansvarlig forbeholder seg retten til, uten forvarsel, å diskvalifisere enhver deltaker som bryter disse vilkårene eller hvis bidrag erklæres ugyldig i samsvar med punkt 10.
17. Ved å delta i konkurransen godtar deltakeren uttrykkelig, og Konkurranseansvarlig gis rett til, at deltakerens for- og etternavn brukes i forbindelse med offentliggjøring av vinnerens bidrag på se.match.com/pages/uptodate uten kompensasjon.
18. Google og Samsung kan ikke holdes ansvarlig for noe som er relatert til konkurransen. Konkurransen er ikke sponset eller administrert av Samsung eller Google. Din informasjon sendes til Match.com Nordic AB, som er behandlingsansvarlig for personopplysninger. Du har mulighet for å få informasjon om hvilke opplysninger om deg som blir behandlet av Konkurranseansvarlig, be om at uriktige opplysninger endres eller fjernes, eller å forby Konkurranseansvarlig å bruke de aktuelle opplysninger. En slik anmodning skal sendes til Konkurranseansvarlig, for eksempel per post, eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på se.match.com.
19. Ved å delta i konkurransen godtar du disse konkurransevilkårene.
20. Konkurranseansvarlig forbeholder seg retten, i særlige tilfeller, å endre disse konkurransevilkårene eller å trekke tilbake konkurransen med rimelig varsel.
21. Konkurranseansvarlig forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer i disse konkurransevilkårene når som helst uten forvarsel, men ikke når det gjelder vurderingskriteriene som er fastsatt i punkt 15 ovenfor.