6 gode grunner til å prøve nettdating

Siden du har funnet denne artikkelen har du kanskje allerede stilt deg selv spørsmålene ”Funker nettdating?” og ”Hvorfor skal jeg prøve dating på nett?” Ja, hvorfor? Fordi nettdating faktisk fungerer, ofte til og med bedre enn tradisjonell dating. Under finner du seks gode grunner til å prøve dating på nett:

1. Nettdating gjør det enklere å finne den rette for deg

Vi har ofte et bilde av hva slags partner vi leter etter. Vi forestiller oss hvordan de ser ut, hva de liker å gjøre og hvilke interesser de har. Det kan være ganske vanskelig å finne akkurat den personen blant de hundrevis av mennesker du treffer hver dag, det blir som å lete etter den berømte nåla i høystakken. Nettdating gjør det enkelt for deg å finne akkurat de single du helst vil treffe. Nettdating gir deg rett og slett færre ”strå” å lete gjennom, og du kan kikke på single i fred og ro først, før du bestemmer deg for hvem du har lyst til å ta kontakt med.

Noen er også i tvil om hva slags type partner de passer med. Nettopp her kommer personlighetstester inn i bildet. Visse datingsider (inkludert Match) tilbyr grundige personlighetstester som hjelper deg å matche deg selv og dine ønsker med andre single. Etter at du har fylt inn dine svar, gjør datingsiden jobben for deg med å finne andre single du passer best med.

2. Du gjør et godt inntrykk – hver gang

Å skulle gå frem og snakke med en vilt fremmed person i butikken eller ute på bar kan gjøre selv den mest utadvendte ganske så nervøs. Ofte får vi ikke frem det vi egentlig vil si, eller vi sier det på feil måte. Og selv om de første replikkene går greit, kan det være vanskelig å finne på ting å prate om videre inn i den første samtalen når man vet så lite om hverandre. Nettdating gjør det så mye enklere! Du kan pusse på profilen din i fred og ro, og kan også lese gjennom andres så du vet mer om den før du kanskje sender en melding. Og når tiden er inne for å ta kontakt, har du all den tiden du trenger for å skrive den perfekte første meldingen akkurat som du vil ha den. Funker nettdating? Ja! Og det funker ekstra bra for deg som er litt nervøs for å ta første steget!

Hvem ser du etter?

3. Du sparer tid

De fleste av oss både jobber mye og har andre forpliktelser som gjør det vanskelig å hele tiden skulle dra ut for å treffe noen. Nettdating er en enklere måte å treffe nye mennesker på akkurat når det passer deg. Og selv om man kanskje ikke vil snakke om effektivitet i sammenheng med følelser og romantikk, så er det nettopp det nettdating er – effektivt. Du kan kikke på potensielle dater hjemme i sofaen og trenger bare å ta på deg finstasen når du finner noen som virkelig er verdt det.

4. Sjenerte personer vil også date! Nettdating gjør det enklere

Nattklubber og barer er kanskje fulle av folk – også potensielle dater – men for mange kan det ofte føles alt for overveldende å skulle begi seg ut i vrimmelen av nye mennesker, spesielt for de av den litt sjenerte typen. Dessuten er det ganske vanskelig å bedømme fra avstand – over en bardisk eller tvers over dansegulvet – om du kommer til å ha noe til felles med den andre personen, selv om du kanskje er fysisk tiltrukket. På datingsider som Match kan du se hvilke single som deler dine interesser og som på andre måter passer med det du ønsker fra en partner. På denne måten trenger du kun å ta kontakt med de du virkelig er interessert i, og slipper å kaste bort tid på å treffe en masse folk du ikke passer med i det hele tatt. Den herlige og kriblende følelsen ved å treffe noen ny finnes fortsatt, kanskje til og med enda sterkere.

5. Du trenger ikke avsløre personlige opplysninger

En stor fordel med nettdating er tryggheten – du trenger aldri gi ut personlige opplysninger før du føler deg klar for det. Det finnes alltid innebygde funksjoner for meldinger og chatter, så du kan ha kontakt med andre single og bli kjent med dem uten å føle at du må gi ut e-post, telefonnummer, Facebook-navn eller andre kontaktopplysninger. Og om det viser seg at det ikke helt klikket mellom dere allikevel, kan du elegant forlate samtalen og fortsette jakten på kjærligheten et annet sted.

6. Nettdating funker – det er bevist!

Nettdating er blitt like vanlig som å gå ut på byen for å flørte for de fleste i dag. Sosiale medier har gjort oss mer enn vant med å snakke med folk over nettet, og for mange er det en befriende måte å treffe andre på. Faktisk viser en studie vi gjennomførte i 2015 at hele 1 av 5 forhold i Sverige begynte på nettet! Om du er nysgjerrig på å prøve nettdating, er du velkommen til å registrer en profil på Match – helt gratis.

Som innlogget medlem kan du også lese andre medlemmers kjærlighetshistorier. For ja, nettdating funker. Prøv selv, så får du se!

Hva venter du på?
et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem
Se flere profiler
around me icon

Singel og på utkikk?

Chat med single nær deg på Match!

Bli medlem nå
Finn single
nær deg