5 personlige spørsmål du ikke stiller på første date

Når vi treffer en ny person er det klart at vi ønsker å vite alt om ham eller henne. Sannsynligvis har du hundrevis av spørsmål du ønsker å stille allerede på første date. Men når man treffer noen for første gang er det som regel smartere å heller satse på morsomme og uhøytidelige spørsmål som hjelper å gjøre stemningen avslappet og hyggelig. De kan godt være litt personlige, men på en morsom og ikke-påtrengende måte. Under finner du fem eksempler på spørsmål som er det stikk motsatte – og spørsmål du absolutt IKKE bør stille daten din første gang dere treffes!

1. Når vil du gifte deg?

Jo da, det er ingenting i veien med å være tydelig på hva man vil når man dater noen. Det er smart å finne ut av hverandres verdier og intensjoner. Derimot blir det å ta opp spørsmålet om ekteskap på første date alt annet enn lurt! Nevn ikke ordet ”bryllup” engang! Dersom det er første gangen dere treffes, kan du kanskje med fordel legge ekteskapsplanene til siden til dere kjenner hverandre litt bedre – du vil vel ikke skremme vekk daten din ved å legge listen altfor høyt altfor tidlig?

2. Hvordan ser jeg ut?

De fleste av oss er nesten plagsomt selvbevisste på en første date. Dersom dere har flørtet over nett før dere nå skal treffes, er det klart du gleder deg til å treffe daten din ansikt til ansikt – og spent på å få vite hva den andre synes om deg når dere endelig møtes. Men spør for all del ikke! Ikke bare vil det gi inntrykk av en litt vaklende selvfølelse, men du risikerer også å ødelegge eventuell romantikk og magi. Ha is i magen! Du får snart nok vite hva daten din synes om deg.

Hvem ser du etter?

3. Hvor mange har du hatt sex med?

Det er klart du ønsker å vite om daten din er byens Don Juan eller en uskyldig jomfru, men her gjelder det virkelig å holde seg. Dersom det klaffer mellom dere, finner du før eller siden ut hvordan kjemien er mellom lakenene også. Å stille et slikt spørsmål på første date er ikke bare frekt, pinlig og altfor personlig, men du risikerer også å få et svar som gir deg et feilaktig bilde av den andre personen.

4. Har du fortsatt følelser for eksen?

Vent nå litt. Vil du virkelig vite dette? Å sitte og prate om tidligere forhold når du dater en ny person, er en ganske så dårlige idé fra start til slutt. Du aner ikke hvordan bruddet var, og det er bare dumt å røske opp i eventuelt dårlige minner på en ellers bra date! Dessuten – om daten din fortsatt har følelser for eksen sin, vil du virkelig vite det? Det vil bare få deg til å bli mer selvbevisst, og på enhver førstedate er det garantert lykkelig uvitenhet som er å foretrekke.

5. Hva synes du om å ha sex på første date?

Tja, om du ønsker å stille dette spørsmålet kommer det kanskje av at du har lyst selv? Men dersom du ønsker at daten skal ende med sex, finnes det mange andre, bedre (!) måter å vise det på. Skru på sjarmen, la kroppsspråket tale for seg selv og se hvor det fører dere! Og det er ingen hemmelighet at jo bedre dere kjenner hverandre, desto bedre blir sexen!

Hva er konklusjonen? Ingen altfor personlige spørsmål på første date! De er som Pandoras eske, og du vet aldri hva du kan ende opp med.

Hva venter du på?
et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem et ekte Match-medlem
Se flere profiler
around me icon

Singel og på utkikk?

Chat med single nær deg på Match!

Bli medlem nå
Finn single
nær deg