Online-hjälpSvar på alla dina frågor

ANNONS

|

AVREGISTRERING

|

BESÖK

|

BETALNING

|

BOOSTER

|

DEJT

|

EVENT

|

FAVORITER

|

FLÖRT

|

FOTO

|

INKOGNITO

|

LOGGA IN

|

LÖSENORD

|

MATCHAFFINITY

|

MEDDELANDEN

|

MEJLADRESS

|

ÖKA SINA CHANSER

|

PLUS

|

PREMIUM

|

PRENUMERATION

|

REGISTRERING

|

SÄKERHET

|

SÖKNING

|

SVARTLISTA

|

TREVLIG DEJT

< Tillbaka

Varför visas dolda eller blockerade profiler fortfarande i mina sökningar?

Funktionerna ”Dölj” och ”Blockera” är olika och fungerar inte på samma sätt.

Om du blockerar en profil spärras kommunikationen och personen kan inte längre skriva till dig. Hans eller hennes profil fortsätter dock att visas i alla dina sökresultat.

Om du däremot döljer en profil läggs den till i listan ”Dolda profiler”, och visas inte längre i dina sökresultat. Du får dölja upp till 999 profiler.

Om du har dolt en person och hans eller hennes profil fortsätter visas i dina sökresultat betyder det att du redan har nått det maximala antalet på 999 profiler.

Hjälpte svaret dig?

JaNej

Liknande svar

x Genom att fortsätta använda sajten godkänner du användningen av cookies för att ta fram användarstatistik och kunna erbjuda dig tjänster och erbjudanden beroende på dina intresseområden, delningsknappar och delning av innehåll från plattformar för sociala medier. Mer information