Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Hur väljer jag vem som får kontakta mig?

Om du vill blockera en medlem och hindra personen från att kontakta dig kan du svartlista honom eller henne på följande sätt: Klicka på ikonen med de tre punkterna till höger på personens profilsida och välj ”svartlista medlemmen”. När personen är svartlistad kan han eller hon inte längre kontakta dig via mej, och du kan heller inte skriva till personen. Vi försäkrar dig om att dessa personer endast får reda på ditt beslut om de själva försöker skicka en flört eller ett meddelande till dig. Du kan också välja vem som får kontakta dig genom att aktivera ”Kontaktfilter”, som är tillgängligt för alla medlemmar som har lagt till uppgraderingen ”Plus” till sina konton. När du använder den här funktionen kan bara medlemmar som uppfyller dina kriterier skicka meddelanden till dig. Övriga medlemmar måste skicka en kontaktförfrågan till dig, som du kan välja att godkänna eller avvisa.
För att hantera kontaktfiltret går du till “Meddelanden” och klickar på ikonen med kontrollknappar bredvid rubriken “Mina konversationer”.

Om du vill hindra en medlem från att kontakta dig klickar du på länken ”Blockera profil” längst ned på profilsidan eller på ikonen med en röd förbudscirkel i chattfönstret.

När medlemmen har blockerats kan han eller hon inte längre kontakta dig via mejl eller chatt och du kan inte längre skriva till personen. Om medlemmen försöker kontakta dig igen får han eller hon ett meddelande om ditt beslut.

Du kan även välja vilka personer som får kontakta dig genom att aktivera kontaktfiltret, om du har tilläggstjänsten plus. Med den här funktionen kan endast medlemmar som uppfyller dina kriterier kommunicera obehindrat med dig. Alla andra medlemmar måste skicka kontaktförfrågningar, som du kan välja att acceptera eller inte.

APPLE

Om du vill spärra en medlem och hindra honom eller henne från att kontakta dig trycker du på ikonen som föreställer tre punkter längst upp till höger om profilen. Välj ”Blockera profil” om du vill blockera personen och hindra honom/henne från att kontakta dig. Om medlemmen försöker kontakta dig igen får han eller hon ett meddelande om ditt beslut.

ANDROID

Om du vill spärra en medlem och hindra honom eller henne från att kontakta dig trycker du på ikonen som föreställer tre punkter längst upp till höger om profilen. Välj ” Blockera profil” om du vill hindra honom/henne från att kontakta dig. Om medlemmen försöker kontakta dig igen får han eller hon ett meddelande om ditt beslut.

  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
  • På mobilapp Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på match.com!