Online-hjälpSvar på alla dina frågor

ANNONS

|

AVREGISTRERING

|

BESÖK

|

BETALNING

|

BOOSTER

|

DEJT

|

EVENT

|

FAVORITER

|

FLÖRT

|

FOTO

|

INKOGNITO

|

LOGGA IN

|

LÖSENORD

|

MATCHAFFINITY

|

MEDDELANDEN

|

MEJLADRESS

|

ÖKA SINA CHANSER

|

PLUS

|

PREMIUM

|

PRENUMERATION

|

REGISTRERING

|

SÄKERHET

|

SÖKNING

|

SVARTLISTA

|

TREVLIG DEJT

< Tillbaka

Hur döljer jag min profil?

Dölj din profil via "Konto och prenumeration" genom att klicka på "Klicka här om du vill tillfälligt vill dölja din profil, eller helt vill avsluta ditt medlemskap hos oss." längst ned på sidan. Klicka sedan på "Dölj profil" för att bekräfta.

För musen över ditt användarnamn som visas högst upp till höger på alla sidor på webbplatsen för att öppna sektionen "Konto och prenumeration".

Om du har en pågående prenumeration:

Innan du döljer din profil kan du välja att avbryta den automatiska förnyelsen av prenumerationen.
 
Vad händer när min profil har dolts?
 
- Ett bekräftelsemejl skickas till dig.
- Din profil försvinner från sajten inom 24 timmar och du får inga fler mejl från oss.
- Din profilinformation bevaras men syns inte längre för andra medlemmar.

Du kan återaktivera din profil när som helst!
 
Du aktiverar din profil igen genom att logga in på sajten med hjälp dina inloggningsuppgifter eller genom att klicka på länken i bekräftelsemejlet.

Om du har träffat någon genom sajten, uppmuntrar vi dig att dela din historia i sektionen "kärlekshistorier".

Hjälpte svaret dig?

JaNej

Liknande svar

x Genom att fortsätta använda sajten godkänner du användningen av cookies för att ta fram användarstatistik och kunna erbjuda dig tjänster och erbjudanden beroende på dina intresseområden, delningsknappar och delning av innehåll från plattformar för sociala medier. Mer information