Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Hur kan jag dölja och återaktivera min profil?

Att dölja din profil är ett utmärkt alternativ om du kan behöva den igen i framtiden, om du till exempel har träffat någon speciell, men det fortfarande är i ett tidigt skede.

Dolda konton bedöms vara inaktiva och avslutas automatiskt efter 2 års inaktivitet, utom i de fall det finns en pågående prenumeration knuten till kontot.

Om du vill dölja din profil:

  • Logga in på ditt konto från en dator!

! Om du har några aktiva prenumerationer, rekommenderar vi starkt att du först avbryter dem (då avstängningen av ditt konto inte automatiskt leder till avslutande av aktiva prenumerationer). Gå till Mitt konto > Min prenumeration > Hantera min prenumerationKlicka här.

  • För att stänga av ditt konto > Gå till Mitt konto > Stäng av min profil> Dölj min profil.
    Eller klicka här.

Om du vill återaktivera ditt konto:

  • Logga in med din e-postadress och ditt lösenord från en dator.
  • Ett meddelande visas som ber dig bekräfta att du vill att din profil ska visas online igen.
  • När detta är gjort är du redo för fler fina stunder på Match.

Mobil:

  • För att dölja din profil: Klicka på Jag >⚙️> Dölj min profil.
  • För att återaktivera loggar du in med din e-postadress och ditt lösenord från en dator.


IOS och Android App:

  • För att dölja och återaktivera din profil måste du ha tillgång till en dator.
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på match.com!

Kontakta kundtjänst för att få svar på din fråga.