Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Hur döljer jag min profil?

För att dölja din profil ska du göra på följande viset:

Du måste vara inloggat via en dator eller mobilversionen, det går inte att dölja profilen via appen.

–Öppna ”Mitt konto” genom att föra musen över din profilbild högst upp till höger.

– Klicka längst ned på sidan på “Stäng av min profil”.

– Bekräfta begäran genom att klicka på ”Dölj min profil.” sedan bekräftar du detta med dina inloggningsuppgifter.

Vad händer när min profil har dolts?

– Ett bekräftelsemejl skickas till dig.

– Din profil försvinner från sajten inom 24 timmar och du får inga fler mejl från oss.

– Din profilinformation bevaras men syns inte längre för andra medlemmar.

Du kan återaktivera din profil när som helst via en dator!

Du aktiverar din profil igen genom att logga in på sajten med hjälp dina inloggningsuppgifter eller genom att klicka på länken i bekräftelsemejlet.

Om du har träffat din partner på Match.com. Dela din kärlekshistoria här! http://mfb.li/9Xo?d:media=Cu

För att dölja din profil ska du göra på följande viset:

Du måste vara inloggat via en dator eller mobilversionen, det går inte att dölja profilen via appen.

–Öppna ”Mitt konto” genom att föra musen över din profilbild högst upp till höger.

– Klicka längst ned på sidan på “Stäng av min profil”.

– Bekräfta begäran genom att klicka på ”Dölj min profil.” sedan bekräftar du detta med dina inloggningsuppgifter.

Vad händer när min profil har dolts?

– Ett bekräftelsemejl skickas till dig.

– Din profil försvinner från sajten inom 24 timmar och du får inga fler mejl från oss.

– Din profilinformation bevaras men syns inte längre för andra medlemmar.

Du kan återaktivera din profil när som helst via en dator!

Du aktiverar din profil igen genom att logga in på sajten med hjälp dina inloggningsuppgifter eller genom att klicka på länken i bekräftelsemejlet.

Om du har träffat din partner på Match.com. Dela din kärlekshistoria här! http://mfb.li/9Xo?d:media=Cu

Om du vill dölja din profil och alla dina uppgifter måste du logga in på sajten via en dator eller gå in via mobilversionen.

För att dölja din profil ska du göra på följande viset:

–Öppna ”Mitt konto” genom att föra musen över din profilbild högst upp till höger.

– Klicka längst ned på sidan på “Stäng av min profil”.

– Bekräfta begäran genom att klicka på ”Dölj min profil.” sedan bekräftar du detta med dina inloggningsuppgifter.

Via mobilversionen:

– Gå in på kugghjulsikonen
– Stäng mitt konto
– ”dölj min profil”

Vad händer när min profil har dolts?

– Ett bekräftelsemejl skickas till dig.

– Din profil försvinner från sajten inom 24 timmar och du får inga fler mejl från oss.

– Din profilinformation bevaras men syns inte längre för andra medlemmar.

Du kan återaktivera din profil när som helst via datorn!

Du aktiverar din profil igen genom att logga in på sajten med hjälp dina inloggningsuppgifter eller genom att klicka på länken i bekräftelsemejlet.

Om du har träffat din partner på Match.com. Dela din kärlekshistoria här! http://mfb.li/9Xo?d:media=Cu

  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
  • På mobilapp Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på match.com!

Kontakta kundtjänst för att få svar på din fråga.